16 Αυγούστου 2015

TO XΡΗΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ...

Τι είναι λοιπόν αυτό που γεμίζει την Μέκκα από εκατομμύρια πιστούς κάθε χρόνο. Ποια είναι η κινητήριος δύναμις που έφτακαν οι Αιγύπτιοι να λεν «οι πλούσιοι Αιγύπτιοι πάνε στην Δύση και οι πτωχοί στο Τζαμί» εν είδη αστείου….
 
Ποιο μεταφυσικό πνεύμα οδήγησε τους Αλγερίνους Τροτσκιστάς που συν καθοδήγησαν την επανάσταση της Αλγερίας ενάντια στους αποικιοκράτες Γάλλους να απαρνούνται το Μεταβατικό πρόγραμμα της 4ης Διεθνούς και στην καλύτερη περίπτωση μα μιλάν με το Ισλάμ ενώ στην χειρότερη περίπτωση να βαδίζουν πιστοί στην Μεδίνα και την Μέκκα. Τι κινεί Μαρξιστές Κομμουνιστές διασωζόμενους από την μεγάλη σφαγή του Κ.Κ. Ινδονησίας όπου σφάχτηκαν κοντά 500,000 ή 1,000,000 κατ΄ άλλους, να αποτελεί γι αυτούς όνειρο να πάν στην Ιερή πόλη της Μέκκας.
 
 
 
 
Τι κάνει φεμινίστριες βαρβάτες των συνοικιών της Αλγερίας, της Τουρκίας να απαρνιούνται την δυτικότροπη ζωή και να φορούν μαντήλα στα γεράματα…. Ένας άνεμος μούρλας έχει κυριεύσει την ανθρωπότητα και εγκαταλείπει την ήσυχη ζωή του την γεμάτη χρήμα και απολαύσεις και στέργει στα βουνά της Βοσνίας, στους απροσπέλαστους ορεινούς όγκους του Αφγανιστάν για το δίκαιο του Ισλαμικού Έθνους…
 
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την Εσπέριο άνθρωπο της σκέψης της Βαστίλης και του ορθολογισμού… Γιατί ο Κόπτης (Αιγύπτιος στα Ελληνικά) έχει Αιγυπτιακή συνείδηση ενώ τα εκατομμύρια «Αιγυπτίων» χέστηκαν για την Αίγυπτο. Γιατί αισθάνονται τμήμα ενός Έθνους του έθνους του Ισλάμ.   Και βέβαια εδώ πρέπει να σκεφτεί κανείς και να φιλοσοφήσει για το έθνος αυτό που ανέχθηκε την αλληλουχία των Πτολεμαίων που ίδρυσε ο Λάγος. Και αν αυτοί οι Μακεδόνες Έλληνες ήταν το πρώτο πείραμα τι να πει κανείς που για αιώνες βασίλευαν κάτι Αλβανοί βασιλιάδες…. Και όπως οι Ρωμαίοι έκαναν ζάφτι τους Λαγίδες στα ύστερά τους έτσι και οι Εγκλέζοι έπραξαν τα ίδια όπως έπραξαν και οι Ρωμαίοι…. Αυτούνα δεν τα γράφει κανένα από τα δύο βιβλία που σας προτείνω. Υπάρχουν σκόρπιες πληροφορίες  που κάθε ένας μας έχει να σκεφτεί να συνδιάσει…
 
 
 
Με λίγα λόγια το ένα το «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ» εκδόσεις ΠΑΠΑΔΗΜΑ θα σε πάρει από το χέρι, θα σε πάει εκεί δα κάτω στην Σαουδική Αραβία, και θα σε αφήσει για όλη την περίοδο του ΧΑΤΖΙ να ξερνοβολάς από τους σημερινούς ραβδούχους ευνούχους που χωρίζουν άντρες και γυναίκες και θα σε πάει βόλτα στο αρχικό ΧΑΤΖΙ. Και θα μάθεις όσο μπορείς πιότερο. Θα φανταστείς νοερά, μιας και δεν θα πατήσεις ζαμέ στην Μέκκα και την Μεδίνα ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙΣ και μπεις στο έθνος του ΙΣΛΑΜ . Θα ταξιδεύσεις και θα μάθεις για τους Βαχαβίτες, τους Σαλαφιστές και τους Σιίτες. Θα πας παντού σ’ όλα τα Ιερά αυτά μέρη. Θα αισθανθείς και θα σκεφτείς πράγματα που δεν γράφονται στο βιβλίο αλλά θα είναι δικές σου σκέψεις…. Μια δική μου πχ σκέψη είναι ότι ένας Ευρωπαίος υπήκοος του έθνους του Ισλάμ θα πάρει ευκολότατα βίζα και θα επισκεφτεί τα Ιερά εδάφη. Και εκεί πάνω στο Ιερό βουνό, που είναι η προσομοίωση του παραδείσου, θα είναι άνετα κάτω από την σημαία της Ευρωπαικής χώρας. Άσε που όλα τα χαρτιά οι Σαουδάραβες θα τα έχουν τζιτζί και οι ανέσεις σου στην ανατολίτικη γραφειοκρατία σαν γράφει η βίζα σου Ολλανδία θα είναι γρηγορότερη…  Άρα έφτακα σε ένα συμπέρασμα… Αν είσαι Πακιστανός και θες να κάνεις μια φορά στην ζωή σου ΧΑΤΖΙ πάρε καλύτερα λαχείο…. Μέχρι να έλθει η σειρά σου….. Ενώ αν έλθεις και μείνεις στην Ευρώπη, Αμερική ή Κίνα και Ρωσία ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ… Δεν είναι λοιπόν μόνο τα φραγκόπουλα που σε τραβάν εδώθε…   Είναι και το ΧΑΤΖΙ που σαν πιστός πρέπει να το κάνεις…
 
Αλλά και τι να πούμε και για το έτερον βιβλίο που προτείνουμε για το ΙΣΛΑΜ…. Ονομάζεται «ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ μια αποτυχημένη επανάσταση:» του ΑΝΤΟΙΝΕ BASBOUS ξανά των εκδόσεων ΠΑΠΑΔΗΜΑ….  Γιατί εδώ μπαίνεις στα βαθιά. Θα πας στους Αδελφούς Μουσουλμάνους, θα ξεσπιτωθείς και θα κάνεις τσάρκες στην επαρχία της Αλγερίας και θα μάθεις τα πάντα για τον εκεί εμφύλιο πόλεμο… Θα τζάσεις στα βουνά, μαζί με τον Μπιν Λάντεν, του Πακιστάν και του Αφγανιστάν. Θα μάθεις τα πάντα για τους Ταλιμπάν την Περσία τον Χομεινί. Ε τώρα δεν είναι σύγχρονο βιβλίο δεν έχει προκάμει την δολοφονία του Σαουδάραβα ούτε τον ISIS ή την πτώση του Καντάφι (αν και σαφώς την προέβλεπε).
 
Θα ροβολήσεις στα Αιγυπτιακά Πανεπιστήμια   και θα καταλάβεις πως την κυριαρχία την πήραν οι Ισλαμιστές διώχνοντας την Μαρξιστική αριστερά. Θα μυρίσεις αίμα ανθρώπινο από δολοφονημένους  διανοούμενος που τα έχωσαν στο ΙΣΛΑΜ…. Θα Θα Θα….
 
ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΓΚΙΤΙ ΜΟΥ και θα καταλάβεις γιατί τονίζω χρόνια πολλά ότι δεν υπάρχει επικινδυνότερο πράγμα από το ΙΣΛΑΜ…. Αλλά αν το πεις αυτό και δεν οπλιστείς ιδολογικά και πολιτικά ένα έχω σίγουρο…. ΑΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ μάγκα μου την έχασες….  Θα πάει με το έθνος του ΙΣΛΑΜ…. Και αν πιστεύεις ότι η Δύση πολεμάει αυτούς τους Ισλαμιστές …. Γέλασε…. Και μάθε που πηγαίνουν αυτοί σαν εξορίζονται… Ολλανδία, Αγγλία…. Και αν πεις ότι οι Έλληνες δεν αλλαξοπιστούν μπες στα τραίνα και κοίτα τις Ελληνίδες γυναίκες με τα μαντήλια που παν πίσω από τον άντρα… Και σαν μάθαινες πχ ότι ηγέτης μιας επιδρομής στην Αλγερία ήταν Έλληνας στην καταγωγή τι στο καλό θα έλεγες….
 
Θέλουν όλα προσοχή σαν το χρήμα μας κουνά το μαντήλι και μας αποχαιρετά….
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

λαλατε