02 Ιουνίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΡΧΩΝ.... με αφορμή τις δολοφονίες στα πλοία...

ΑΠΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Η Ισραηλινή κυβέρνησις και το πολεμικό ναυτικό της διέπραξε μεγάλο λάθος στην επιχείρηση της να σταματήσει την αρμάδα των φίλων ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ. Τα δέκα θύματα οι δέκα νεκροί ήταν και είναι μια λάθος κίνηση που αυξάνει το αντιεβραικό μίσος και την αντισιωνιστική προπαγάνδα.

Αφήνει όλους εμάς ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ που υποστηρίζουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ Ισραηλινών να χουν πατρίδα ΑΣΦΑΛΗ.... εκτεθειμένους.

Θα μπορούσαν να είχαν κάνει ένα σωρό άλλες ενέργειες πχ να ρίξουν σχοινιά στην προπέλα να το ακινητοποιήσουν βάζοντας πλοία εμπρός από το Τούρκικο ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ οι Ισραηλινοί.

Φαίνετε όμως ότι η κυβέρνησις του Ισραήλ έχει βρεθεί σε τρομερό πανικό. Απογυμνωμένη από την εσωτερική αμφισβήτηση της σιωνιστικής και μη αριστεράς και από τα αδιέξοδα των ορθόδοξων που συμπεριφέρονται τυχοδιοκτικά ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥΣ βρίσκετε σε μεγάλη φουρτούνα πνευματικά...

Όταν διαχειρίζεσε μια αρμάδα που αποτελείτε από ένα αχταρμά, από μια ενότητα ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ οφείλεις σαν κράτος να διαχωρίζεις τα πράγματα.

Π.Χ. το να ρίξεις στο Τούρκικο πλοίο κομμάντος δηλαδή επίλεκτα σώματα ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΩΝΕΣ ΤΟΥΣ αυτό το αποτέλεσμα θα έχεις...
Πως ένα γυμνασμένο άτομο που είναι ζημωμένο με το έγκλημα τον πόλεμο το πρωτόγονο συναίσθημα της αυτοσυντήρησης ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ και κινήσεις απίστευτων ελιγμών?????????????? Πως??????????

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Εγώ που δεν είμαι Εβραίος, που δεν είμαι απολογούμενος στην κυβέρνησή σας ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ....

Θα περίμενα την παραίτηση του υπουργού στρατιωτικών και όσων είναι εμπλεκόμενοι...

Περιμένω μια διαφορετική συμπεριφορά για τους Έλληνες αγωνιστές (έστω και αν είναι βαθιά νυκτωμένοι..) και αυτούς που με το πλοίο τους πάνε να κυριαρχήσουν στην .... ευρύτερη περιοχή .... αναζητώντας περασμένα μεγαλεία... νομίζω ότι είμαι σαφής...


Εν πάση περιπτώση οι ελπίδες μου ήταν και είναι σθεναρά αποθετημένες στο ηρωικό σας προλεταριάτο αυτό που τράβηξε τα πάνδεινα για να σωθεί από τους απηνείς διωγμούς.
Το προλεταριάτο σας δεν έχει τίποτα το κοινό με τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.


ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ δεν μολύνει το προλεταριάτο που βρίσκετε εκεί...

Πάντα προσκολημένος στο ρητό...




ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

6 σχόλια:

  1. Δεν έχει πράγματι, ούτε εκεί, ούτε εδώ , ούτε πουθενά.
    Φυσικά και έχουν δικαίωμα να έχουν πατρίδα αλλά και οι Παλαιστήνιοι έχουν ακριβώς το ίδιο δικαίωμα.
    Και οι δυο πλευρές έχουν τους ακραίους που δεν αφήνουν τους λαούς να συμβιώσουν.Όμως δεν ήταν κρατικά τα καράβια, έτσι δεν είναι?
    Για να δούμε...
    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Για μένα υπεύθυνοι είναι πλέον όλοι, και ο λαός. Δεν μπορεί να βλέπεις την κυβέρνησή σου να σφάζει κόσμο και εσύ να λες "σήμερα θα βρέξει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σοφία
    έχουν δίκαιο να έχουν πατρίδα οι Παλαιστήνιοι?

    ΦΥΣΙΚΑ είναι κατοχυρωμένοι από την συμφωνία ίδρυσης του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ... αλλά με όλο το θάρος ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ... παλαιά η μεγάλη Ιορδανία με τον ΜΑΥΡΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ παλαιά ο μεγαλοιδεατισμός της ΣΥΡΙΑΣ παλαιότερα οι ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ κλπ κλπ κλπ.... Και η εκλεγμένη κυβέρνηση της ΓΑΖΑΣ με τον θεοκρατικό της λόγο είναι υπό κατάρευση λόγω του ότι αργά ή γρήγορα θα τους πάρουν με τις πέτρες οι ίδιοι οι Παλαιστήνιοι...

    Φυσικά δεν ήταν κρατικά καράβια αυτά που κατέλαβαν ήταν καράβια με εθνικές σημαίες...

    Περίμενε και θα ξεσκεπαστούν τα γειτονικά σιγά σιγά... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΥΠΡΟΥ... πρόσεξε... έχουν εκλπήξεις τα γεγονότα...


    sag

    είστε ένας τίμιος άνθρωπος ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ... Όταν η Ελληνική κυβέρνηση έκανε την τυχοδιοκτική εκστρατεία στην Μικρά Ασία έφταιγε το ελληνικό προλεταριάτο?? γιατί αν έφταιγε τότε ο "" συνωστισμός"" στην αποβάθρα ήταν σωστός...

    Όταν εκδιώχναν τους σλαυομακεδόνες από την Ελληνική Μακεδονία οι Έλληνες κυβερνώντες έφταιγε το ΕΛληνικό προλεταριάτο??

    Όταν ο Γ. Παπανδρέου με ναπάλμ βομβάρδιζε τους τουρκοκυπρίους φταίγαμε εμείς??


    Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε...

    Λογικές του στυλ "" φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"" ή " σιωνιστές δολοφόνοι" συλλήβδην είναι απαίσιες γενικεύσεις...

    Όταν υποπίπτουν οι Γερμανοί αστοί στις υβριστικές γενικεύσεις μας αρέσουν τις αποδεχόμαστε??


    Ο αστικός σιωνισμός δηλαδή η εθνική ολοκλήρωσις του Εβραικού λαού (και όχι όλου γιατί δεν ήταν και δεν είναι όλοι σιωνιστές) ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Β. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

    Θα προτιμούσα το ιστορικό δίλημα της αριστεράς που ετίθεντο πάντα δηλαδή ότι ο εβραισμός να ακολουθούσε τον μαρξισμό και όχι την τορά να κέρδιζε...

    δεν κέρδισε αυτή η λογική. Ο από το ολοκαύτωμα κτυπημένος φτωχός εβραίος πανικόβλητος έκανε τον πόλεμο ενάντια στην Αγγλία και κέρδισε... Αυτό αναγνωρίζουμε σήμερα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ όπως όλοι μας.

    Γιατί αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τούτο το απλό θα σου πουν άλλοι...

    που πας ρε φίλε εσύ Έλληνας???? χαχαχα σλαύος και αρβανίτης είσε κλπ κλπ...

    προσοχή να μην μπλέξουμε στα συμφέροντα και καταστρέψουμε τους λαούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρατ σε σκέφτηκα όταν άκουσα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, επειδή γνωρίζω κάποιες απόψεις σου.

    Και αναλογίστηκα το ίδιο... πόσο εκτεθειμένους άφησαν όλους όσους έχουν απομείνει υποστηρικτές τους.

    Δική μου άποψη:
    Η δολοφονία αυτών των ανθρώπων, δεν μετριάζεται, ούτε συμψηφίζεται, ούτε δικαιολογείται.
    Πιστεύω ότι έβαλαν ταφόπλακα σε όσα ίσως- λέω ίσως- είχαν δίκιο.

    Αλήθεια δεν ξέρω γιατί αφήνουν τη χώρα τους να καταντάει έτσι, ή μάλλον, στηρίζονται τόσο πολύ στα συμφέροντα τους, στον έλεγχο που ασκούν σε άλλες χώρες, που ξεχνούν την ιστορία τους, γίνονται εκδικητικοί και άπληστοι.

    Αυτά πιστεύω.

    Καλό βράδυ και
    καλό μήνα Ακράτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @akrat
    Κοίταξε να δεις φίλε μου, όντως σε κάποια πράγματα έχεις δίκαιο και δεν το αμφισβητώ. Δεν μπορούμε να κάνουμε γενικεύσεις για μια ολόκληρη φυλή, ειδικά όταν γνωρίζουμε τόσο λίγα για αυτήν, όπως εγώ. Όλα, όμως, εκτός του ότι έχουν και τα όριά τους πρέπει να τα μετράμε και να τα βλέπουμε ανάλογα με τις εποχές τους (αυτό το τελευταίο κολλάει στα παραδείγματά σου).

    Οι εποχές αγαπητέ ακράτ έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έχει αφυπνιστεί, σε κάποιο βαθμό, και επιπλέον η εποχή μας είναι σαφώς αλλαγμένη στο θέμα της πληροφόρησης αλλά και, δυστυχώς, της παραπληροφόρησης.

    Εμένα προσωπικά σήμερα θα με εξόργιζε αν η Ελλάδα έκανε μια επίθεση λ.χ. στην Αλβανία και βομβάρδιζε χωρίς έλεος. Θα αισθανόμουν ένοχος που ψήφισα αυτή την κυβέρνηση. Οι Ισραϊλίτες τι κάνουν; Όπως είπα κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους και όταν βλέπω έναν λαό να μένει απαθείς τότε λογικό είναι να μου μπαίνουν σκέψεις ότι είναι συνένοχος, έστω και σε μικρό ποσοστό.

    Όσο για τα παραδείγματα που αναφέρεις επειδή έχουν πολύ ψωμί δεν είναι ώρα να τα ψάξουμε. Άλλες εποχές φίλε και άλλες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μάγκες, ψευτόμαγκες, τσαμπουκαλήδες ή τι άλλο να τους χαρακτηρίσω; Όσα δίκια κι αν έχουν (είχαν) εξαφανίζονται. Και για τις αντιδράσεις του Ερντογάν τί να πώ; Μάλλο αναδημοσιεύω το παρακάτω κείμενο:

    Το αντιγράφω από την κυπριακή εφημερίδα «η σημερινή», Παρασκευής 4 Ιουνίου 2010.
    Έγιναν σκυλάκια που γαβγίζουν
    Τόλμησε ο Τάσος Ισαάκ να διαβεί τα “σύνορα” και να “μολύνει” την “επικράτεια” του ψευδοκράτους και τον κατακρεούργησαν οι καθοδηγούμενες ορδές του τουρκικού κράτους. Τόλμησε ο Σολωμός Σολωμού να αγγίξει τον ιστό της τουρκικής σημαίας, και οι εγκάθετοι του τουρκικού κράτους τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ. Εδώ οι Ισραηλινοί κατέλαβαν τουρκικό πλοίο, σκότωσαν Τούρκους υπηκόους, αλλά η Τουρκία έβαλε την ουρά στα σκέλια και μετατράπηκε σε αδύναμη... Κύπρο. Έτρεξε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, όπως κάμνουν οι αδύνατες χώρες, να ζητήσει καταδικαστικό ψήφισμα. Η τουρκική “παλληκαριά” πήγε περίπατο.
    Γιατί η Τουρκία δεν έστειλε τις κανονιοφόρους και τα αεροπλάνα της να κτυπήσουν τα ισραηλιτικά πλοία και ελικόπτερα; Πού ήταν οι κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια; Πού ήταν τα F-16 της που βομβάρδιζαν αθώους το 1974; Πού ήταν τα Μεχμετζίκ για να αποβιβαστούν στο Τελ Αβίβ;
    Οι Τούρκοι ηγέτες μετατράπηκαν σε σκυλάκια που γαβγίζουν, γιατί γνωρίζουν πως δεν μπορούν να δαγκώσουν. Εδώ δεν είχαν να κάμουν με μιαν αδύνατη, προδομένη και φοβισμένη Κύπρο. Έπρεπε να τα βάλουν με την πολεμική μηχανή του Ισραήλ. Και προτίμησαν την ομαλή αναδίπλωση.
    *Αντιληφθήκατε, ηγέτες του Ελληνισμού, τι σημαίνει να έχεις Δύναμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε