02 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΩ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.....

Παρόλο που είμαι απών από τα γήπεδα (πέρσυ μόνο πήρα διαρκείας στο μπάσκετ του Παναθηναικού φέτος μόνος στο μπάσκετ γυναικών...) με πονάν οι αλητείες των Ολυμπιακών.
Και επειδή εγώ δεν τα ζω θα σας μεταφέρω μια συγκριτική "μελέτη" ενός δημοσιογράφου του συγκροτήματος Λαμπράκη που δημοσιεύτηκε από το site της ΕΞΕΔΡΑΣ

http://www.exedrasports.gr/default.aspx?pid=78&cid=104&aid=46520

Φυσικά αυτά είναι η συνέχεια του προηγούμενου κειμένου... Εντάσετε στα πλαίσια της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ που συνέτριψε τους Παναθηναικούς και αντί να τους οδηγήσει σε εκνευρισμό τους οδήγησε σε αυτοκαταστροφικές και αυτοενοχικές υπερβολές.

ΚΑΤΩ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΩΝ

"Ριζούπολη: Η αποστολή των Πρασίνων έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού δέχτηκε μια πρώτη επίθεση πλησιάζοντας στο γήπεδο, ενώ βίωσε «θεομηνία» (κυρίως από πέτρες) μόλις το πούλμαν σταμάτησε. Υπό το βλέμμα της… Αστυνομίας.
Καραϊσκάκη: Η αποστολή καθυστέρησε μιάμιση ώρα να φτάσει στο Καραϊσκάκη, λόγω εντολής της Αστυνομίας, για επεισόδια στη διαδρομή. Ουδείς πλησίασε το πούλμαν και κανείς δεν είχε πρόσβαση, κατά την άφιξη της ομάδας.

Ριζούπολη: Στα αποδυτήρια (με ανοιχτές τις πόρτες που επικοινωνούσαν με την εξέδρα) οι παίκτες δέχτηκαν επίθεση οπαδών με αποτέλεσμα κάποιοι να χτυπηθούν.

Καραϊσκάκη: Στα αποδυτήρια δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.

Ριζούπολη: Στην έξοδο της ομάδας για την αναγνωριστική βόλτα, ο μοναδικός που πρόλαβε να βγει ήταν ο Μπασινάς, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεφαν, μετά την πρώτη βροχή φωτοβολίδων. Μάλιστα ο Μπασινάς δεν μπορούσε να επιστρέψει στα αποδυτήρια! Στη δεύτερη έξοδο για την προθέρμανση, υπήρξε νέα βροχή φωτοβολίδων και είναι χαρακτηριστικό ότι τα σκάγια πήραν και παίκτες του Ολυμπιακού. Ούτε ο παρατηρητής (Μπαλόκας) ούτε ο διαιτητής (Μποροβήλος) ρώτησαν τους Πράσινους εάν μπορούσαν να αγωνιστούν υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Καραϊσκάκη: Οι παίκτες βγήκαν από τη φυσούνα, για την προθέρμανση, δίχως ρίψεις αντικειμένων, ενώ ο μοναδικός που είχε πολλά προβλήματα ήταν ο Τζόρβας ο οποίος δέχτηκε φωτοβολίδες και κροτίδες, ενώ κατήγγειλε «χτυπήματα» από αεροβόλο. Ωστόσομ όταν ρωτήθηκε από τον διαιτητή εάν μπορούσε να συνεχίσει, απάντησε καταφατικά.

Ριζούπολη: Οι παίκτες δεν ήθελαν να βγουν να παίξουν (είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι έκλαιγαν και κάποιοι ήθελαν να φύγουν)…

Καραϊσκάκη: Οι παίκτες βγήκαν αποφασισμένοι να νικήσουν, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ του Μήτρογλου κατέρρευσαν… "

θΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ του γκολκήπερ του Παναθηναικού...

7 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω, αδελφέ, για αυτά και την όλη επαγγελματικοποίηση-εμπορευματοποίηση σταμάτησα να ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Αφήνω μόνο την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακρια απο ΑΥΤΕΣ τις ομαδες του ποκ. τωρα εγινε αυτο. αν ηταν ομως ο βαζελος με καποια αλλη ομαδα οπως ο παοκ ή ο Αρης θα γινόταν το ιδιο εις οφελος του παναθηναικου.

    ΑΡΗΣ PORTO SALONICO since 1914
    SUPER-3 est.1988

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δείμε του πολίτη
    και εγώ δεν ασχολούμαι... πάω στο μπάσκετ ΓΥΝΑΙΚΩΝ γιατί συχάθηκα όπως φέρθηκαν οι Παναθηναικοί στο μπάσκετ ανδρών πέρυσι στο ΟΑΚΑ... γι αυτό δεν έδωσα τα χρήματά μου στο σπορ που ΓΟΥΣΤΑΡΩ...


    Μπλακσαντ
    καλημέρα φίλε καλώς ήλθες...
    Όποιος φέρνετε ΑΙΣΧΡΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ με βρίσκει ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
    Ωστόσο βρε φίλε με όλο το συμπάθειο... ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι λιγότερα από όλους μας... ΠΑΟΚτζήδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚτζήδων.. να σε ρωτήσω λοιπόν κάτι... ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ή Η ΑΕΚ??????????
    νομίζω ότι παραλογιζόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλεις μία συμβουλή για τον Ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό: όποιος ασχολείται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Μην ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εσύ μαραζωμένος εεε; Αλλά ποιος να τα βάλει με το κράτος που λέγετε Κόκκαλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω πως στην Κινα οι πολυ καλοι παικτες αμοιβονται με 150000 δολ./ετος
    Τα στημενα παιχνιδια πανε και ερχονται..μεγαλη χωρα λιγοι οι καλοι παικτες ,οι ομαδες δεν πληρωνουν οσα πρεπει..
    Στην Ευρωπη..τα ακουσαμε και τα δικα τους..μμμ!!

    Οι προεδροι εγκαλουν τους φιλαθλους της ομαδας στοχευοντας στο φιλοτιμο τους..με ανταποδοση μια καλη εμφανιση -ισως και με καποια γκολακια-ενω κρατουν για τους ιδιους καθαρα την επιχειρηματικη οδο..
    Ισως γι αυτο δεν μπορουμε καποιες φορες να ερμηνευσουμε, δεν το χωραει ο νους μας,πως γινεται να συμβαινουν καταστασεις που περιεγραψες πιο πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε