20 Ιουνίου 2009

Η θέση μου για την ατομική τρομοκρατία.... και ερωτήματα με την "Σέχτα"

Η άναδρη δολοφονία του αστυνομικού κάνει κάθε άνθρωπο ή αγνωιστή που ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΤΗΝ ΧΑΡΑ στην γη να πει την αλήθεια των σκέψεών του.
Έτσι και εγώ κομμάτι αυτού του άοπλου στρατού των ΙΔΕΩΝ και των ρεαλιστικών απόψεων δηλώνω ότι τίποτα δεν μου φέρνει μεγαλύτερη αηδία στην πολιτική από τους αυτοόκλητους ΤΙΜΗΤΕΣ τους πάσης φύσεως ΖΟΡΟ και αυτούς που στο όνομα της απελευθέρωσης μετατρέπονται σε ληστρικές συμμορίες (17 Νοέμβρη) σαν κοινοί ληστές. ¨Η αυτοί που με ένα όπλο σκορπούν σε περίεργες φάσεις τον θάνατο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ Ή ΕΝΟΧΙΚΑ προς το σύστημα. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ απέναντι σε ένα σύστημα που γεννά τον όλεθρο και την καταστροφή. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ .... ΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ....
Αυτοί που σε δύο παγκόσμιους πολέμους βύθισαν την ευρώπη στον όλεθρο και την καταστροφή... αυτούς που που......
Αρκετά με τους καπιταλιστές...
Και έρχονται τώρα οι ΖΟΡΟ να μας πουν. Μα τι λες αγόρι μου ή κοπέλλα.... Δεν φτάνει το σωματείο, δεν φτάνει η διαδήλωσις, δεν φτάνουν οι πολιτικοί αγώνες, δεν φτάνει να εκτίθεσε με το κούτελό σου καθαρό και να σε φυλακίζουν (κατά περιόδους η αριστερά γεμίζει τις φυλακές) ΌΧΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Ε το λοιπόν αυτό είναι που με τρελλαίνει με τους νταβατζίδες μαγκουροφόρους. Μπουχτισμένοι από τις κλεψιές σε τράπεζες (δήθεν για να ζήσει η γκρούπα...) κάνουν και ένα ντου ψευτοεπαναστατικό...
Τι μας λέτε ρε σέχτες.
Έχεις κάτσει να οργανώσεις απεργία?
Έχεις ξενυχτίσει να πείσεις φοβισμένους ανθρώπους?
Έχεις κονταροκτυπηθεί στα σωματεία με τους πουλημένους εργατοπατέρες?
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΣΤΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟ.


Αυτά αν είναι μια σέχτα που κατά κάποιο διεστραμένο τρόπο επιθευμεί (με λάθος τρόπο) να αλλάξει τον κόσμο.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΝΕΝΟΥΣ. Τα όπλα αυτά θα τα βρουν στις βιβλιοθήκες στα λόγια των παλαιών εργατών στους πλούσιους αγώνες της εργατικής τάξης.


Τώρα ορισμένα ερωτήματα. Τι στο καλό στόχος είναι ο άτυχος αστυνόμος ???? Που ήταν και μυστικός (ΤΌΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ... μα τόσο μυστικοί????? )
Ή θέλαν να φοβίσουν την μάρτυρα?? Ποιά μάρτυρα? Αν ρωτήσει κανείς ένα δικαστή ένα απλό άνθρωπο ένα δικηγόρο θα σου πει ότι όλα όσο λέει δεν έχουν αξία. Για ένα έρωτα που έφυγε άρχισε να λέει να λέει να λέει. Αυτή γιατί δεν την κτύπαγαν? Αφού έδειξαν ότι τον αιφνηδιασμό τον έχουν τον θάνατο ήταν αποφασισμένοι να τον κατακτήσουν ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ τι τους έκανε να κτυπήσουν τον άτυχο αστυνομικό.??
Δεν είμαι εξπέρ στα αδιέξοδα της ατομικής τρομοκρατίας των πρακτόρων και των αντιμοκρατών. ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΜΕΤΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Κάτι βρωμά και αυτό είναι οι άθλιοι ζορό...
Οι διώκτες τους ... καλά αυτοί βρωμάν αιώνες...

3 σχόλια:

  1. Έχω διαβάσει όλες τις προκηρύξεις της 17Ν. Αναμφίβολα αυτοί ή αυτός που έγραφε τις προκηρύξεις είχε γνώσεις πάνω στον ένοπλο αγώνα ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η ιδεολογία.
    Το "κοινοί ληστές" νομίζω πως είναι λάθος. Πάντα πάνω σε αυτή τη λογική η ληστεία και ιδιαίτερα οι ληστείες τραπεζών είναι κανόνας. Αυτό λένε όλα τα εγχειρίδια τέτοιων οργανώσεων και των θεωρητικών τους.
    Το πρόβλημα είναι πως φασισμός είναι τελικά η επιβολή της άποψης σου με τη βία ιδιαίτέρως όταν είσαι μειοψηφία. Δεν ήταν ποτέ κατι μαζικό. Η δράση τους επομένως ήταν φασιστική. Απο την άλλη το να χτυπάς αστυνομικό είναι λάθος ακόμα και για τη λογική της ένοπλης πάλης, αφού χτυπάς το σαμάρι και ποτέ το γαίδαρο.
    Και ας μην γελιόμαστε. Είναι κατάντια να το λέμε αλλά μάλλον η 17Ν ηταν πιο συμπαθής στους πολίτες απο ότι οι πολιτικοί μας.
    Γιατί οι δημοκράτες έγιναν δημοκράτορες. Κρίμα που η 17Ν "εκτελούσε" και δεν έμεινε μόνο στις προκηρύξεις.
    Στο θέμα της Σέχτας φαίνεται πως έχουμε κάποια ανθρωπάκια χαμηλού IQ τα οποία θέλουν να σκοτώσουν τον "κακό μπάτσο". Φαίνεται πως είναι ανεγκέφαλοι πιτσιρικάδες αφού μιλάνε και για τρύπες-ντόνατς.
    Είναι η κλασσική εικόνα που σχηματίζεται απο τις αμερικάνικες ταινίες βλέποντας τον αστυνομικό να τρώει ντόνατς.
    Είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει στη χώρα μας απο οργανώσεις τέτοιου είδους και κάνουν ζημιά σε πολλά επίπεδα. Μιλάμε για κοινούς χούλιγκανς με όπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα σήμερα την προκήρυξή τους. Πρόκειται ή για ψυχασθενείς ή για συνειδητούς προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκληρή η προκήρυξη των ηλιθίωντης ΣΕΧΤΑ αλλά σκληρή και η θέση όπως και τα ερωτήματά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε