16 Ιουλίου 2008

Ποιοί είναι αυτοί με το λυρί...????

Πω πω... και τι χρήμα έπεσε....
Ούλοι βρε τα χώνουν τα λυριά στην τσέαπα... Και βρε μόρτες λένε ότι το λυρί το χωσε και στην τσέπα και το ΚΚΕ... Έλα ρε δεν το χαύω τούτο... Αν είναι δυνατόν... Αυτούνοι είναι ενάντια στο σύστημα (λένε...).
Προβοκάτορες, αλητάμπουρες... Εκεί στον Περισσό (βρε πάτε μια τσάρκα να το δείτε το κτήριο για να δείτε πως θέλουν την κοινωνία αυτοί οι καλοκάγαθοι τυπάκοι...) δεν έχουν σχέση με το σύστημα.... Ποτέ...
Θα πουν βέβαια ότι και ο Λένιν τα έπαιρνε (αυτά θα τα λένε στα μέλη τους εσωτερικά ) ... Ο Λένιν καλά μου γραφειοκρατάκια τα έπαιρνε από τον καπιταλιστή των τραμ στην Τσαρική Ρωσία, γιατί ο τύπος ήταν μέλος του κόμματος του Μπολσεβίκικου (τον είχε στρατολογήσει ο ίδιος και είχε σχέση ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) και μετά την Οκτωβριανή επανάσταση έγινε πρέσβης στην Γαλλία... (που έκανε την χοντράδα να καλέσει σε επανάσταση τους Γάλλους εργάτες, και τον έδιωξαν οι Γάλλοι...) και για να επανέλθουμε... Ο Λένιν ήταν Λένιν.... δοκιμασμένος και σίγουρος... Αυτούνοι μωρέ τι σόι πράμα είναι?
Οι Έλληνες εργάτες μωρέ ακαμάτηδες του Περισσού έχουν μάτια... Βλέπουν τους Βούλγαρους τους Πολωνούς, τους Αλβανούς και λένε ... μπρρρρρρρρρρρρ μακριά ..... (εμ κορόιδα γιατί τους φέρανε εδώ??? μόνο για μεροκάματα?? για ζωντανό αντικομμουνισμό τους φέρανε...) Αλλά ευτυχώς στην Ελλάδα που έχουμε παραδώσεις μετά το 1946 ξέρουν πολλοί ότι άλλο ο κομμουνισμός άλλο ο σταλινισμός και οι γραφειοκράτες...
Βρε παιδί μου λες και εδώ να είναι προβοκάτσια σαν την Πανσπουδαστική νούμερο 7 (ή 8 δεν θυμάμαι γαμώτο...) της δικτατορίας?
Πάντα στην προβοκάτσια το ρίχνουν...
Και τώρα ξεφαντώσανε οι ταγματασφαλίτες και οι σοσιαλιστάδες.... ανάθεμα την ώρα τους τους αγύρτες ....
Καλόπαιδα σαν τους Πλεύρηδες, τους Καρατζαφέρηδες τους αγύρτες θεομπαίχτες Πασόκους οι Νεοδημοκράτες το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα πολύχρωμα νταούλια και τους καραγκιόζηδες όλο λοιπόν αυτό το συνάφη του ελέους την πέφτουν ενάντια στο ΚΚΕ ... γιατί μέσα τους λένε... Μωρέ μόνο τα δικά μας άπλυτα θα βγάλουμε στην φόρα?
Πάρτε νάχετε και εσείς να μην μας το παίζετε παρθενόπες...
Άει στο καλό .... κα...λόπαιδα...

9 σχόλια:

  1. "Οι Έλληνες εργάτες μωρέ ακαμάτηδες του Περισσού έχουν μάτια... Βλέπουν τους Βούλγαρους τους Πολωνούς, τους Αλβανούς και λένε ... μπρρρρρρρρρρρρ μακριά ..... (εμ κορόιδα γιατί τους φέρανε εδώ??? μόνο για μεροκάματα?? για ζωντανό αντικομμουνισμό τους φέρανε..."

    Τα είπες όλααα!!!
    Τώρα αυτοί του ΚΚΕ ή χαζοί είναι ή τους χαζούς κάνουν!!

    Καλό σου μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη στεναχωρεθείς πολύ, αλλά και επιχειρήσεις έχουν και κρυφοκαπιτάλες είναι, και για πολύ εμπιστοσύνη δεν είναι.Και κτήριο έχουν και κανάλι και εφημερίδα, και οργάνωση και από όλα. Δεν πάνε καλά όμως γιατί είναι εκτός εποχής. Και σχέση έχουν με τα θέματα που λέμε, για αυτό κράτα πισινή γιατί σε περιμένει μια μεγάλη απογοίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sofia...
    Bρε σοφία... εμένα ΚΚΕ???
    βρε δεν με έχει πει κανείς ποτέ έτσι...
    έλα.... στον τόπο σου... άκου ΚΚΕ... μπρρρρρρ
    εγώ από 14 ετών αντισταλινικός είμαι.... ΚΚΕ θα ήμουν ή θα γίνω στα γεράματα??
    πάντως για να ξεκαθαρίζουμαι κάτι...
    οι απελευθερωτικές ιδέες ήταν είναι και θα είναι ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ...
    γιατί το σύστημα είναι ντεμοντέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθα να υπερασπιστώ τον Περισσό!
    Λοιπόν, φιλαράκο, για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους:
    ο "Γερμανός" ήταν επιχείρηση του κόμματος που λειτουργούσε με αχυράνθρωπους! Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ... μίζες!
    Η ουσία του σκανδάλου είναι ότι η κυβέρνηση (που μάλλον την ψιλοσυμπαθείς κουφαλίτσα) χρησιμοποίησε λεφτάκια του λαού για να χρηματοδοτήσει το ΚΚΕ προκειμένου να συνεχίσει να τα χώνει στο ΠΑΣΟΚ και να περνάει στο ντούκου την κυβερνητική πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασκαρδαμυκτί...

    με αφήνει αδιάφορο αν ήταν ή δεν ήταν επιχείρηση του ΚΚΕ... με αχυρανθρώπους ή όχι... και όσο αφορά την κυβέρνηση ... τι να σου πω τώρα.... για το πόσο έχω οικογενοικά ταλαιπωρηθεί? ένα μόνο θα σου πω... ότι με συνοδεία γνωστού ανώτερου αξιωματικού του Π.Ν. τότε το 1978 με 79 πήγε ο πατέρας μου στην Κατεχάκη και είδαν τον φάκελλό μας...
    οπότε μαθήματα.... δεν δέχομαι... ούτε πήρα φράγκα ποτέ από τον κρατικό κουρμπανά... ΕΡΓΑΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΙΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ... ΤΙΜΙΟΣ...
    Τώρα δεν είμαι κατά από ένα κόμμα εργατικό να έχει ταμεία περίεργα.. (σιγά μην δεχτώ κριτική από τους αστούς τους κατά κόρον ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ...)
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ???
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Ή
    ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ?????

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 1936....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καταγγέλλω για κρυφοδεξιό, λευκορώσσο, αντεπαναστάτη, οπορτουνιστή, ρεβιζιονιστή και διασπαστή!
    Και ιδού η απόδοξη: ενώ για όλους έχεις μια βρωμοκουβέντα να πεις ("Καλόπαιδα σαν τους Πλεύρηδες, τους Καρατζαφέρηδες τους αγύρτες θεομπαίχτες Πασόκους το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα πολύχρωμα νταούλια και τους καραγκιόζηδες")
    για την κυβερνώσα παράταξη χρησιμοποιείς μόνο τη λέξη "Νεοδημοκράτες"!
    Μωρέ καλά σας έκανε η ΟΠΛΑ! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε και το ΚΚΕ έχει έξοδα..πάντως δεν νομίζω να φάγανε αυτοί... ε κι αν τέλος πάντων έφαγαν, το κάναν διακριτικά..και πως να το κάνεις εγώ τα εκτιμώ αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας το πω εγω λοιπον ξεκαθαρα αφου ολοι σας λετε για ολους αλλα παντα ξεχνωντας κπαοιον.
    Λοιπον,ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ
    ολοι μαζι αποτελουν μια ενιαια κι αδιαιρετη πλιτικη συμμορια.
    Ολοι ενοχοι λοιπον και χωρις ελαφρυντικα!
    Αντε ανθρωπακια, ας ειμαι εγω ο τρελλος του χωριου αφου ολοι σας ειστε οι αξιοτιμοι κυριοι του συστηματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

λαλατε